Schrijnwerkerij Bats uit Boom: uw schrijnwerker voor alle houtprojecten

Met hout kan u uw woning prachtig en heel stijlvol afwerken. Zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde vormen schrijnwerken een absolute meerwaarde aan uw gebouw. Schrijnwerkerij Bats is de schrijnwerker uit Boom die garant staat voor een uitwerking van hoge kwaliteit. Met bijna twintig jaar ervaring is het uw geschikte schrijnwerker voor kleine en grote projecten bij particulieren en bedrijven in een straal van 30 kilometer rond Boom.

Binnenschrijnwerk

De mogelijkheden met Schrijnwerkerij Bats zijn heel divers. Laminaat, parket, binnendeuren, maatkasten of ander binnenschrijnwerk nodig? U zal vlot worden geholpen door ons.

Buitenschrijnwerk

Het uitzicht van uw woning krijgt meteen meer karakter met houten buitenschrijnwerk. Vanuit ons atelier plaatsen wij in de omgeving Boom onder andere houten ramen en achterbouwen uit hout.

Daktimmerwerken

Vertrouw op onze daktimmerwerken voor stevige en goed uitgebalanceerde daken. Wij voorzien ook de bijkomende opties zoals koepels, onderdaken en het houtskelet van platte daken.

Gevelbekleding

Met enkel een nieuwe gevelbekleding krijgt uw woning meteen een heel andere uitstraling. Informeer naar de vele houtsoorten die dit werk mogelijk maken.

Realisaties

Laat ons u adviseren voor uw toekomstig project. Of bekijk een aantal van onze recente realisaties die wij tot een mooi resultaat hebben afgewerkt op maat van de klant. Toon ons uw plannen en wij geven u meteen een gratis offerte.