Prachtig parket en deuren met ons binnenschrijnwerk

Dankzij onze binnenschrijnwerken mag u heel veeleisend zijn voor de afwerking van uw interieur. Ons binnenschrijnwerk in Boom en omgeving staat bekend om het maatwerk en de gedetailleerde afwerking.

Parket

Met parket haalt u een warme en gezellige vloerbedekking in huis. Om dit materiaal goed aan te leggen, doet u gerust een beroep op ons binnenschrijnwerk. Afhankelijk van uw keuze of de sfeer die u in uw woning wil laten uitstralen, heeft u meerdere opties bij ons. Wij leggen massieve parket van massief blok hout of meerlagen parket. Deze bestaat uit drie of meerdere lagen hout. Ook liefhebbers van laminaat helpen wij graag verder.

Binnendeuren

Met stevige en goed geplaatste binnendeuren bent u voor lange tijd gesteld in uw woning of kantoor. Wij plaatsen onder andere: - vlakke deuren - paneeldeuren - fineerdeuren - massieve deuren Wij zorgen voor de volledige afwerking met het lijstwerk rondom de deuren. Vraag ons zeker ook voor andere schrijnwerken zoals het ontwerpen en plaatsen van MDF maatkasten in uw kamers. Ontdek onze uitgebreide catalogus zodat u makkelijk uw toekomstige deuren en laminaat kan kiezen.