Ons buitenschrijnwerk brengt uw woning in de juiste sfeer

Niet alleen aan uw interieur biedt ons schrijnwerk een meerwaarde ook uw gevels en achterbouw zullen stralen dankzij het buitenschrijnwerk te Boom van ons bedrijf.

Ramen

Mooie ramen geven uw gevels meteen een heel ander uitzicht. Denk zeker aan houten ramen wanneer uw nieuwbouw klaar is voor de ramen of wanneer u uw ramen wil vervangen. Wij plaatsen met ons buitenschrijnwerk diverse houten ramen zoals: - traditionele ramen - geschilderde ramen - luiken - ramen op maat Voor iedere opdracht werken wij met houtsoorten van topkwaliteit. Dit gaat bijvoorbeeld om eik, Padouk, Iroko of nog een andere soort afhankelijk van uw wensen. Verkiest u een speciaal design voor uw ramen, dan is dat allemaal realiseerbaar bij ons.

Bouwen

Op onze service en bouwwerken uit hout kan u rekenen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie hebben wij heel uiteenlopende toepassingen voor onze klanten in de ruime omgeving rond Boom en Boom. Zo verzorgen wij onder andere de houtbewerking voor uw achterbouw. Ook deze constructies worden met de meest betrouwbare en stevige houtsoorten (eik, Padouk of Iroko) geplaatst.

Telefoneer ons vandaag nog om een afspraak te maken en u krijgt ons advies er vrijblijvend bij.