Daktimmerwerken met functionele houtskeletbouw

Bouwen met hout is een klus voor ons bedrijf. Wij regelen houtskeletbouw in Boom en omstreken voor de meest uit een lopende toepassingen. Vooral voor uw nieuwe daken staan wij garant voor de ideale timmerwerken.

Daken

Wij verzorgen uw daken zowel bij nieuwbouw als bij een renovatieproject. Bij een renovatie breken wij het oude dak eerst veilig en zorgvuldig af om nadien met de timmerwerken te beginnen. Wij voorzien containers om het afval weg te voeren en wij voeren in één moeite het nieuwe materiaal aan naar onze werven in Boom en ruime omgeving. Alle opties voor uw dak mag u ons vragen. Het onderdak, koepels, Veluxramen, opstanden, opengaande systemen en andere toebehoren, wij zien niets over het hoofd.

Achterbouwen

Onze houtskeletbouw passen wij eveneens toe bij het plaatsen van achterbouwen. U begint de bouw van uw bijkomende ruimte meteen met een stevige en duurzame constructie. Uiteraard voorzien wij ook bij dereglijke werken het timmerwerk bij platte daken. U mag eveneens op ons rekenen voor het houtwerk op daken van appartementen. Met onze daken mag u voor vele jaren gerust zijn. Maak hiervoor vandaag nog een afspraak met ons.